+34 620 38 68 98 hello@dinmo.es

Vols llogar?

T’ajudem a llogar el teu habitatge?

 

A Dinmo t’oferim un servei immobiliari de 360º perquè puguis llogar el teu habitatge de la forma més ràpida i còmoda. Nosaltres fem les visites per tu, i busquem entre el perfil de client que necessita el teu pis, l’inquilí més adequat. Lloguem més ràpid que la nostra competència perquè utilitzem innovadores tècniques de màrqueting immobiliari: fotografia professional, visita virtual de l’immoble, home staging i altres serveis que milloren la presentació dels habitatges i disminueixen el temps de comercialització per al lloguer.

Solucions immobiliàries professionals

Aquí t’ensenyem el recorregut complet de tots els passos que realitzem per ajudar-te a vendre el teu habitatge

 

Visitem el teu inmoble Primer realitzem una VISITA a l’habitatge i ens coneixem en persona. Estudiem les característiques de l’immoble i com podem potenciar-ho, segons les necessitats de cada pis i client.

 

Valorem el preu del teu habitatge  VALOREM el teu pis, veiem el preu del m2 segons la zona, els preus del mercat i el valor afegit que té el teu habitatge, per poder realitzar una taxació correcta del preu de lloguer.

 

Fem fotografies professionals  Realitzem FOTOGRAFIES PROFESSIONALS de qualitat per crear un bon anunci i una VISITA VIRTUAL que permetrà visitar l’immoble en 360º, en totes les direccions, amb només moure el dispositiu o el ratolí. Es pot entrar en tots els espais, creuar les portes de les habitacions i visualitzar tots els detalls de l’habitatge de la forma que esculli el visitant del Tour Virtual. Aquests serveis estan molt valorats pels nostres clients.

 

Realitzem visites virtuals dels immobles  En moltes ocasions les VISITES VIRTUALS són la clau per convèncer al possible arrendatari, ja que li donen la possibilitat de visualitzar els habitatges amb la sensació d’estar allí. Els possibles arrendataris li donen molt valor a aquesta tecnologia ja que poden VISUALIZAR els immobles des de QUALSEVOL LLOC del món. A més, aquesta tecnologia et permet veure els habitatges a través de les ulleres de REALITAT VIRTUAL.

 

“A DINMO ENS ASSEGUREM QUE ELS POSSIBLES ARRENDATARIS VEGIN EL PIS DE FORMA VIRTUAL I QUE NOMÉS ELS CLIENTS POTENCIALS EL VISITIN DE FORMA PRESENCIAL”

 

Publiquem el teu immoble a portals immobiliaris  Anunciem el teu immoble als PORTALS IMMOBILIARIS més importants a nivell nacional i internacional i a la nostra web perquè puguin visualitzar la Visita Virtual del pis.

 

Fem difusió a xarxes socials  Una altra de les eines de difusió que utilitzem a DINMO és la utilització de les XARXES SOCIALS. Promocionem el teu pis amb les millors fotografies i una mostra de la visita virtual.

 

Fem publicitat del teu pis a Google  Una bona publicitat dels immobles és bàsica. Promocionem el teu habitatge realitzant publicitat a GOOGLE i a les diferents XARXES SOCIALS per arribar més ràpidament al target adequat. També realitzem una NEWSLETTER amb els immobles adaptats a les preferències dels nostres clients.

 

Resposta inmediata  Resposta immediata: per garantir un bon servei, és imprescindible la immediatesa en la resposta. Estem sempre atents al CORREU ELECTRÒNIC i Al TELÈFON per respondre als possibles arrendataris.

 

Reunions informatives de seguiment  REUNIONS INFORMATIVES: T’informem periòdicament de l’estat de la gestió del teu habitatge. Estaràs informat a tot moment de l’evolució de la transacció.

 

Assessorament legalANÀLISI DELS POSSIBLES CANDIDATS i preparació del CONTRACTE D’ARRENDAMENT. No hauràs de preocupar-te de res, nosaltres ho fem per tu.

 

 

Com treballem i quin cost té?

Oferim tot tipus de serveis i la majoria d’ells (Fotografia Professional i Tours Virtuals) inclosos dins dels nostres honoraris si es treballa en exclusiva.
Els nostres honoraris per llogar el teu pis són entre una mensualitat + IVA o el 10% d’una anualitat + IVA.

 

 

Prepara el teu habitatge per al lloguer

Intenta presentar el teu habitatge de la millor forma possible. Si creus que necessites ajuda per millorar la seva presentació, nosaltres t’ajudem. D’aquesta forma sortiran fotografies més boniques i tindràs més clients interessats per poder llogar-ho més ràpidament.
Prepara tota la documentació necessària abans del lloguer:

• Document d’identitat vàlid
• Escriptura de la propietat
• Cèdula d’habitabilitat
• Certificat d’eficiència energètica
• Últim rebut de l’IBI
• Despeses comunitaries pagades
• Últims rebuts dels subministraments: Aigua, Gas, Electricitat.
• Jocs de claus

 

Vols llogar el teu pis? Contacta amb nosaltres!

Tu nombre (requerido)

Tu e-mail (requerido)

Asunto

Tu mensaje

Marca para aceptar nuestra declaración de privacidad

1
Hola ¿En qué podemos ayudarte? :)
Powered by