+34 620 38 68 98 hello@dinmo.es

Vols vendre?

T’ajudem a vendre el teu habitatge?

 

A Dinmo t’oferim solucions immobiliàries perquè puguis vendre la teva propietat més ràpidament. Utilitzem les millors tècniques de màrqueting immobiliari que inclouen serveis de fotografia, tours virtuals, home staging i altres tècniques innovadores que ajuden a millorar la presentació dels pisos i disminuir així el temps de venda

Solucions immobiliàries per vendre el teu habitatge

Aquí t’ensenyem el recorregut complet de tots els passos que realitzem per ajudar-te a vendre el teu habitatge.

 

VISITEM el teu pis i ens coneixem en persona. D’aquesta manera veiem les característiques de l’espai, i estudiem com podríem potenciar-lo segons les necessitats de cada habitatge i client.

 

  VALOREM el teu habitatge, segons els preus del mercat, preu del m2 i el valor afegit que té el teu immoble, per realitzar una taxació correcta.

 

  Realitzem FOTOGRAFIES PROFESSIONALS perquè el teu pis destaqui en la publicitat i un TOUR VIRTUAL que permetrà visitar l’habitatge per complet en 360º i en totes les direccions, amb només moure el ratolí o el dispositiu. Aquest servei està molt valorat pels nostres clients ja que es poden veure tots els detalls del pis: creuar les portes, entrar a totes les habitacions i visualitzar tots els espais de la manera que triï el visitant del Tour.

 

  En molts casos els TOURS VIRTUALS són la clau per convèncer al possible comprador, ja que li donen la possibilitat de visualitzar els immobles amb la sensació d’estar allí. Els possibles clients li donen molt valor a aquesta tecnologia ja que permet VISUALITZAR els immobles des de QUALSEVOL LLOC del món.Aquesta tecnologia també et permet veure els immobles a través de les ulleres REALITAT VIRTUAL.

 

“ENS ASSEGUREM QUE ELS POSSIBLES COMPRADORS VEGIN L’HABITATGE DE FORMA VIRTUAL I QUE NOMÉS ELS CLIENTS POTENCIALS EL VISITIN DE FORMA PRESENCIAL”

 

  Anunciem el vostre habitatge en els principals PORTALS IMMOBILIARIS nacionals i internacionals i a la nostra web perquè puguin visualitzar el Tour Virtual.

 

  Una altra via de difusió que fem servir a Dinmo és la utilització de les XARXES SOCIALS,promocionem el teu immoble, amb les millors fotografies i una mostra de la visita virtual per trobar el teu comprador més ràpidament.

 

  Realitzem publicitat tant a GOOGLE com en les diferents XARXES SOCIALS per arribar al nostre públic objectiu. També enviem una NEWSLETTER amb els habitatges que s’adapten als gustos dels nostres clients.

 

  Sempre atents al CORREU i al TELÈFON per respondre el més aviat possible als diferents contactes. És fonamental immediatesa en la resposta per garantir un bon servei.

 

  REUNIONS INFORMATIVES: T’informem periòdicament l’estat de la gestió del teu immoble. Estaràs informat en tot moment de l’evolució de la transacció.

 

ASSISTÈNCIA LEGAL, preparació de CONTRACTES i acompanyament durant la signatura davant NOTARI. No hauràs de preocupar-te de res, nosaltres ho fem per tu.

 

 

Com treballem i quin cost té?

Oferim tot tipus de serveis i la majoria d’ells (Fotografia Professional i Tours Virtuals) inclosos dins dels nostres honoraris si es treballa en exclusiva.
Els nostres honoraris acostumen a ser del 3% + IVA, si realitzem la venda. Pot variar segons el municipi

 

 

Prepara el teu habitatge per a la venda

Intenta presentar el teu habitatge de la millor manera possible. Si creus que necessites millorar la seva presentació, nosaltres t’ajudem. D’aquesta manera sortiran fotografies més boniques i podràs vendre abans, ja que tindràs més clients interessats.
Prepara tota la documentació necessària abans de la venda:

• Escriptura original de compravenda
• Cèdula d’habitabilitat
• Certificat d’eficiència energètica
• IBI pagat
• Despeses comunitaries pagades
• Document d’identitat vàlid

 

Vols vendre el teu pis? Contacta amb nosaltres!

El teu nom (requerit)

El teu e-mail (requerit)

Assumpte

El teu missatge

Marca per acceptar la nostra declaració de privacitat

1
Hola ¿En qué podemos ayudarte? :)
Powered by