+34 620 38 68 98

Tria el pla que més s’adapti a tu

A Dinmo obtens l’ajuda d’experts immobiliaris i totes les eines necessàries per a vendre el teu pis amb més qualitat i al millor preu del mercat.

F.A.Q Preguntes Freqüents

Vols que valorem el teu pis?

VALOREM el teu habitatge, segons els preus del mercat, preu del m² i el valor afegit que té el teu immoble, per a realitzar una taxació correcta. També pots demanar una valoració a l’instant.

Com potenciem la imatge de la teva casa o pis?

Realitzem FOTOGRAFIES PROFESSIONALS perquè el teu pis destaqui per sobre de la resta. També realitzem un TOUR VIRTUAL que permetrà visitar l’habitatge per complet en 360º i en totes les direccions, amb només moure el ratolí o el dispositiu. D’aquesta forma qualsevol inversor o client podrà veure el teu habitatge de manera clara des de l’altra punta del món.

Tens dubtes sobre la venda del teu pis o casa?

VISITEM el teu immoble i ens coneixem en persona. D’aquesta forma veiem les característiques de l’espai, i estudiem com podríem potenciar-lo segons les necessitats de cada habitatge i client.

Com ho fem per a garantir un servei excel·lent?

Anunciem el teu immoble en més de 100 PORTALS IMMOBILIARIS nacionals i internacionals, en la nostra web i xarxes socials. Sempre estem atents al CORREU ELECTRÒNIC i Al TELÈFON per a respondre al més aviat possible als diferents contactes. És fonamental immediatesa en la resposta. A més d’oferir molta qualitat en les FOTOGRAFIES PROFESSIONALS, VISITA VIRTUAL I VÍDEO.

Anunciem el teu pis en els millors portals immobiliaris

Política de Privacitat

Open chat
1
Hola ¿En qué podemos ayudarte? :)
Powered by